W zasadzie nic dodać, nic ująć

W poniedziałek 1 kwietnia uczniowie z klas 4 i 5 na warsztatach w BioCentrum Edukacji Narodowej zamienili się w małych chemików i badali tajemnicę czerwonej kapusty, a w zasadzie (i kwasie:) jej soku. Dowiedzieli się również, gdzie w naszym otoczeniu znajdziemy kwasy i zasady oraz zrobili w probówce własne mydło o zapachu… kapuścianym!

Pokaz slajdów wymaga JavaScript.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

%d blogerów lubi to: